Agistri – Oasis Scala Beach hotel

Jag älskar att resa och tillbringar mycket tid att planera kommande resor, resan startar för mig oftast innan själva bokandet. Jag funderar ibland hur det kommer sig att man beslutar sig för att åka till en viss ort och ett visst hotell. Tripadvisor och Reseguiden är två forum som jag använder mig mycket av, både genom att läsa vad andra har tyckt om ställen, men även för att fråga massor till övriga resenärer. När vi väljer hotell brukar jag försöka hitta ett som står högt upp på Tripadvisors lista, ibland väljer jag inte det översta utan något strax under. Fråga mig inte varför ibland blir det bara så även om priset är detsamma på bägge.
För två år sedan bestämde vi oss för att flyga till Aten och besöka någon av öarna utanför, jag var länge inne på Egina, men fastnade helt plötsligt för Agistri istället. Kontaktade hotellet Oasis Scala Beach (nr 2 på Tripadvisor) och bokade en Maisonette med havsutsikt. Bilderna på deras hemsida såg fina ut, men en av recensionerna på Tripadvisor visade verkligen det motsatta (väl på plats fick vi svaret, den recensionen  var från grannhotellet, som Oasis ägare tipsat om eftersom deras hotell var fullt). När vi gick runt i den lilla byn Scala och tittade på de övriga hotellen så kände vi att vi hade valt helt rätt ställe.
Semestern på Agistri tillhör definitivt en av våra absolut bästa och syskonparet som driver hotellet var toppen. Vi åker tillbaka till sommaren och hoppas att få återuppleva öns goda mat och fantastiska lugn.

Några av rummen och hotellets lilla pool

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *