Veckans fönster: Valfritt

Hittade av en slump Susannes fotoblogg och föll direkt för hennes veckoutmaning Veckans fönster, och har funderat under helgen för att hitta ett lämpligt foto. Till slut valde jag utsikten från vårt hotell i New York, Affinia Dumont. Vi besökte New York för första gången 2010 och jag ville verkligen bo högt och det fick jag!

Det var roligt att titta ner på gatan nedanför och vi funderade speciellt kring polisens arbete, de kom med jämna mellanrum och dirigerade trafiken och det ledde omedelbart till kaos. Försökte fånga det på bild men det blev så där, (den ena polisen syns i det nedre hörnet av bilden).

5 kommentarer

 1. Men vilket fint premiärbidrag till Veckans fönster! Känner igen Chryslerskrapan där. Den är ju så speciell. Fantastiskt utsikt mot alla skyskraporna och så gillar jag bilden rakt neråt av alla bilarna i gatukorsningen.

  Jag var också i New York 2010, tillsammans med min äldste som som fick resan som en tjugoårspresent. Blev genast betagen av stadens puls och ska försöka komma tillbaka någon gång.

  Och hjärtligt välkommen till Veckans fönster. Hoppas du ska trivas i ”fönstertittargänget”. 🙂

  1. Tusen tack Susanne! Hoppas du mår bättre.
   Jag tycker verkligen om idén med ett tema, det är roligt att klura lite kring vad man ska använda.

 2. Ojoj, här var det många fönster! Blir lite fundersam när jag ser bilden från gatan… ser inte speciellt välorganiserat ut men det kanske löste sig till slut. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *