Veckans fönster : Uppåt

Härligt att äntligen vara tillbaka i bloggvärlden igen (om man bortser från senaste mobiluppdateringarna från Agistri). Senaste veckorna har varit minst sagt upp och ner. Började med ett trasigt moderkort på datorn, vilket ledde till datorbyte (det lär ta ett tag innan man lärt sig Windows 8), superstress på jobbet och en veckas semester. Men nu är de flesta bilderna återlagda från gamla hårddisken och alla program återinstallerade så nu kan jag börja om på nytt igen.

Till Veckans fönster denna vecka väljer jag en bild från vårens Pragresa. Hittade denna figur i ett fönster längs med Gyllene gatan i Pragborgen. En glad speleman med armarna uppåt som även får humöret att gå samma väg.
Ha en fantastisk helg allesammans.

8 kommentarer

  1. Det var verkligen ett fönster för att hålla humöret uppe. Det är ju en fin liten gränd där i Pragborgen med mycket att titta på och fotografera!

  2. En riktigt uppåt liten kille som kickar humöret upp i topp. Han tycks vilja omfamna hela världen eller åtminstone alla på den Gyllene gatan.

  3. Vackra Prag med alla sina fantastiska byggnader med fönster som är en dröm för fönsterälskare. Mycket fint där.

    För de fönsterfotografer som försöker komma in på min sida i kväll, kan jag meddela att mitt webbhotell har problem och att sidan ligger nere lite då och då. 🙁

  4. Ett glatt och uppåt fönster. Hur var det i Prag, var det fortfarande översvämningar? Men det är en härlig stad med mycket att titta på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *