Veckans fönster – Trafikerat

Veckans fönster hos Susanne handlar om trafikerat. Ett trafikerat fönster? Jag som helst undviker trafik när jag ska fotografera fick fundera en liten stund innan jag kom att tänka vilka bilder jag skulle botanisera bland, London eller New York, det måste finnas ett väl trafikerat fönster någonstans bland bilderna som jag tagit där. Mycket riktigt, när jag och dotter var i London på en långweekend 2011 så hade jag precis köpt ett nytt reseobjektiv som jag testade en hel del. Här har vi haft turen att hamna längst fram i en dubbeldäckare, som i sin tur fastnat i trafikstockning, så det får bli mitt fönsterbidrag denna vecka.

P.S
Funderar skarpt på att byta plattform till WordPress (från blogger) inom en snar framtid, så jag vill gärna ha synpunkter från er som använder eller har använt WordPress.

Ha en trevlig helg i det vackra vädret!

13 kommentarer

  1. Jag kallar mitt objektiv som har brännvidd från 18-200 för reseobjektiv. Dessvärre är jag inte helt nöjd med det eftersom det blir lite suddigt i sidan.

  1. Jag har inte helt bestämt mig ännu för att byta, men jag går en kurs i WordPress och har hört att det ska vara bättre, så därför funderar jag att byta. Men blogger är väldigt enkelt så det är möjligt att jag stannar kvar, vi får se.

 1. Så fint trafikerat fönster – ja, flera fönster faktiskt. Ett bra sätt att se en stad är just att åka buss eller spårvagn, och är man första gången i en stad så finns det ju speciella guidade turer. En bild som sätter mina resenerver på dallring!

 2. Wow !! …vilken läcker bild. Måste klickas på till förstoring för att komma till sin fulla rätt. Perfekt bild från första parkett dessutom.
  Har aldrig använt annat än WordPress och är nöjd. Kan inte jämföra med andra eftersom jag inte vet hur de fungerar. Blir lite nyfiken på varför du funderar på att byta.

 3. Ja men precis så gör jag med..undviker trafik när jag tar bilder..men är man med i fönsterleken måste man tänka utan för boxen. Ditt bidrag är härligt..

 4. London vore kul att besöka igen, nu var det ett tag sedan senaste besöket.
  Läckert foto du tog uppifrån övervåningen på en dubbeldäckare. Passar mycket bra till temat.
  Hinner man ställa om sitt trafikbeteende när man bara är där över en långhelg, jag menar med tanke på vänstertrafiken?
  Det verkar inte som deras trängselavgifter gör någon skillnad, köer verkar det bli hur som helst.
  Men på samma sätt har effekterna av trängselavgifterna i vår egen huvudstad mattats av och rusningstrafiken är ganska besvärlig. Undvik att ta bilen om du kan, om du ska in till stan, brukar många tycka. Svårt med parkeringar också!

 5. Underbara London! Vilken cool bild och så häftigt med vägen som svänger och husen likaså. Jag är londontokig och längtar ständigt ”hem” dit 😉

  Jag har testat WordPress men förstod knappt någonting, allt var så krångligt. Blogger dock är enkelt men otroligt tråkigt.

 6. Härlig bild på temat, känner viss längtan till London. Du har ju också fått med de kära taxibilarna. Tänkte på det där med objektivet, 18 – 200 vad har du för ljusstyrka i det? Tycker bilden är jättefin. Sist jag var där så var jag i tjänsten och besökte mest elände. Blev sugen på en resa dit av din bild.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *