Veckans fönster – Överfullt

Ett litet svårt fönstertema hos Susanne åtminstone bland mina bilder, men eftersom det är min blogg så blir det min tolkning. Förra veckan fick jag en enorm längtan till Florida och var nära att boka en billig resa med Norwegian till hösten, men efter moget övervägande så blir det ingen veckoresa dit utan det blir en vårweekend till en storstad istället. Jag återkommer mer om det i något senare blogg inlägg.
Denna Florida längtan resulterar i att jag söker mitt fönstertema bland våra Florida bilder från 2006. En överbefolkad trottoar och bilparkering (med många bil”fönster”) var vad vi mötte när vi skulle se en basebollmatch mellan Tampa Bay Rays och New York Yankees. Matchen var en upplevelse och om jag inte minns fel förlorade NYY, men det mest bestående intrycket är att när matchen var slut så flöt allt på så otroligt bra, inga köer ut från arenan och att ta sig därifrån med bil var gjort i en handvändning, där har många arenor en hel del att lära här hemma i Svedala.
Nu blir det helg och återigen bär det av till fjällen, trevlig helg allesammans!

10 kommentarer

  1. Ser riktigt mysigt och skoj ut. Måste ha varit en häftig upplevelse med en baseball-match på plats i USA. Trevlig helg!

  2. Fulla parkeringar och massa folk på väg in på arenan. Säkert kul att uppleva på plats.
    Brukar kika på Superbowl i tv:n. 😉
    Ser varmt och skönt ut! Det är det inte i dag, inte här i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *