Veckans fönster – Optimistiskt

Att välja en bild till Susannes ämne denna vecka, optimistiskt gav mig lite huvudbry. Men sedan minns jag den rolige och duktige guiden vi hade i Barcelona. Han var verkligen optimistisk när han skulle showa för oss på den våta asfalten framför byggnadens fönster:)

Det hela slutade med en krasch och en hel del skruvande med cykeln innan vi kunde rulla vidare på vår cykeltur.

Det hela blev dock ett fantastiskt minne. Ha en trevlig helg och även Valborg. Nu åker jag till Prag, ska försöka blogga varje dag om allt fungerar, så häng gärna med.

14 kommentarer

  1. Så kul att se en bild från Barcelona. Där var vi alldeles nyss men jag känner inte igen miljön. Vi var inte där så många dagar så det är inget konstigt! Helt klart var det optimistiskt av guiden!

  2. Är det Las Ramblas? Tycker det ser ut som det i alla fall, men jag kan ha fel. Det är ett bra tag sedan jag och äldste sonen åkte dit, närmare bestämt tretton år sedan. Då var han tio och vi hade en jättefin vistelse trots att jag inte hade fixat mer än flygbiljetten tur och retur och vi chansade på att hitta hotell i natten.

    Nåja, det var en väldigt duktig cyklist du visar även om det slutade med ett pladask på den våta trottoaren.

  3. Haha, ja det var optimistiskt! Tur att han verkade klara sig bra trots kraschlandning..Ha det bra i Prag, där är fint, liksom Barcelona!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *