Veckans fönster – feministiskt

Missade helt förra veckans fönster, bloggen har återigen blivit liggande några veckor när en massa annat kommit i vägen. Men denna vecka hänger jag på Susannes fönster igen. Temat feministiskt passar perfekt till min bild som jag tog i Prag för ett år sedan. En kvinnostaty som satt på balkongräcket ovanför Café Kafka i centrala Prag.

Frågan är om det är en staty eller inte?!

2 comments

  1. Susannes kommentar är vitsig.
    Kafkas inställning vet jag inget om, om han hade några åsikter om kvinnokamp eller kvinnor i allmänhet.
    Men filosofiskt lagd beläst man så kunde jag tänka mig att han skulle kunna vara positiv.
    Väldigt feminin gestalt där på räcket, ser ut som en dansare. Väldigt verklighetstrogen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *