Veckans fönster – Brunt

Veckans tema hos Susanne är brunt och det får mig att tänka på Egypten.
Vi har besökt Hurghada tre gånger, den första gången var år 2000 och Egypten var nytt i charterprogrammet. Det var barnens första utlandsresa och en mycket speciell upplevelse.
Därefter dröjde det till 2008 innan vi återvänder och hamnar på ett hotell som vi tyckte så bra om att vi återvände även året efter.
Min fönsterbild är tagen 2009 och här får sanden och parasollen symbolisera det bruna (jag hoppas att ni ser fönstren som finns innanför valven). Lägger även till en flygplansbild som vi tog året innan som visar några av hotellområdena i Hurghada, lite blått och grönt bland det bruna.

10 kommentarer

  1. Samma här jag har oxå besökt Hurghada några gånger..ett märkligt men intressant land..och du under röda havets yta..där finns en helt makalös värld. Klart jag ser fönsterna..och den härligt bruna sanden.

  2. En riktig semesterbild din första. Visst syns alla fönster och den milda bruna färgen. Läckert flygfoto du tog.
    Kan inte längre räkna hur många gånger jag varit i Egypten. Minns iallafall första gången 1988. Sen har det varit många turer fram och tillbaka av olika skäl. Nu är det liksom inte direkt läge att resa dit tyvärr. Ha en skön weekend Catharina !!

  3. Toppenbilder! Första bilden tycker jag är bäst, får en känsla av sommar och semestertid! Har aldrig varit där och nu känns det inte lockande att resa dit!
    Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *