Trondheim

Förstår inte att vi som bor endast tjugo mil från denna vackra stad inte besöker den oftare. I helgen blev det dock äntligen av. Min man har fem syskon och vi har haft som tradition att när någon fyller jämt så bjuder vi på en resa någonstans i närheten med oss alla som sällskap. Denna gång blev första gången som vi passerar landsgränsen.

Vädret visar sig från sin allra bästa sida och vi möts av en fantastisk sommarvärme. Strosar en stund på stan och sätter oss vid Nidelven och tar ett glas svalkande innan det är dags för själva presenten, en upplevelse, på Escape Reality.

Denna gång delas vi in i två grupper och stängs sedan in i var sitt rum. Här gäller det att lösa uppgifter tillsammans för att ta sig ut, man har bara 60 minuter på sig. Tyvärr lyckades inte någon av våra grupper att klara uppdraget, men vi hade hur trevligt som helst och det blev kvällens stora snackis. Eftersom man inte tillåts ta några bilder på rummen, så kan jag tyvärr inte visa några.

Middagen intogs på Graffigrill, fantastisk god mat, men eftersom vädret var så fint så blev det nästan olidligt hett på restaurangen. Men som sagt maten kan verkligen rekommenderas.

Kvällen avslutades på en av barerna i närheten av vårt hotell.  Morgonen efter åt vi frukost och tog en kort promenad innan vi styrde österut mot regnet igen.

2016-08-20-21-51-40

2016-08-21-09-21-44

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *