Tisdagstema – lång

Vad härligt det känns att vara tillbaka i vardagen igen och ha tid med bloggen och alla utmaningar. Här kommer mitt bidrag till dagens tisdagstema. Denna långa bro körde vi över på vår dagsresa från Fort Lauderdale till Key West i juni 2006, när vi tillbringade 3 underbara veckor i Florida. Ungarna som då var 12 och 15 var inte riktigt lika begeistrade över Key West som vi vuxna var. Känslan sitter helt klart kvar i mitt minne och jag hoppas att vi kommer att göra om resan i framtiden.
Efter detta korta inlägg återgår jag till min kurs i Digital Bildhantering. Ha en trevlig kväll!

8 kommentarer

  1. Bron ser oändligt lång ut! Väldigt vacker, stilren bild!
    Bildbehandlingskursen kommer du att få stor glädje av! Ja vi andra också som följer din blogg och får ta del av dina framsteg! Lycka till!

  2. Den var låååång … tar ju aldrig slut. Eller så tar den slut i ingenstans. Vacker bild. Och den kursen är jättebra och rolig, men du kan ju en del redan.

  3. Ojoj! vilken enormt lång bro. Någon gång vill jag åka till Florida. Har bott i Los Angelses och varit mycket i New York men Florida är outforskat.

  4. Helt underbar bild ! Lång är den bron och även jag åkt över för väldigt många, långa år sen 😉 Då hade jag inget intresse för kamera och foto dessvärre. Kul att se din bild och minnas. Lycka till med din digitala bildbehandling. Du verkar kunna en hel del redan 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *