Tisdagstema – Akut

Egentligen borde jag lägga in en bild på vår dator som är på dataakuten, men har tyvärr ingen:) Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka hel snart. Tack och lov så har jag en bärbar dator som går att använda och de flesta av våra bilder ligger även på en separat hårddisk (vis av erfarenheter från tidigare hårddisk krascher).
I dag valde jag en bild från Venedig på en av deras brandbåtar, de ser dock inte ut att ha allför bråttom, men jag tycker att de ändock passar in i temat. Venedig var en fascinerande stad och all denna båttrafik med varor, poliser, gondoler mm var häftigt att uppleva.
Fler bilder på tisdagstemat hittar ni här

4 kommentarer

  1. Tycker din bild passar perfekt ! Bra att du skrev att det var en brandbåt. Trots näheten till Italien är jag usel på språket. Kan tro att Venedig är en en fascinerande och spännande stad. Skulle gärna åka dit. Hoppas du får tillbaka din dator snart. Vet hur det känns att vara utan 😉

  2. Tråkigt när datorn måste uppsöka akuten men efter behandlingen kommer den hem i skick som ny! Den röda brandbilen i Venedig passar riktigt bra till temat även om den inte är under utryckning!
    Ha en skön kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *