Scottish Highland Club, Fort Augustus

Vilket underbart boende! Ett kloster som är ombyggt till lyxiga lägenheter. Bara omgivningen var värd att betala lite extra för.
Ibland funderar jag på hur jag hittar olika boenden, oftast väldigt lyckade sådana, oftast är det slumpen som avgör vad jag bokar. Just i detta fall fick jag tipset på Tripadvisors Forum, där jag hade ställt frågan om ett att hyra en lägenhet/stuga för några dagar. Problemet i norra Skottland under sommaren är att de flesta hyrs bara ut helvecka och Highland Club var en av de få som även hade korttidshyra. Vilken tur. Lägenheten vi hyrde heter ’Ceud Mile Failte’ Raven Wing 6 och hade två sovrum och två badrum. Hela lägenheten var jättefin och som sagt omgivningen, wow!

För att komma till vår lägenhet gick vi genom denna vackra hall
På innergården gick det alldeles utmärkt att spela schack.

På området finns även en restaurang, The Boathouse där vi hann äta middag första kvällen vi kom och den smakade alldeles utsökt och utsikten över Loch Ness från vårt fönsterbord var ett extra plus.

Betyget på denna lägenhet kan inte bli annat än 5.

En kommentar

  1. Oj så intressant och spännande. Så borde man bo. Är själv en ”resande”, men har aldrig besökt ”brittiska öarna”. Därför roligt att få lära sig lite mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *