Onsdagstema – Upphetsad

Min nya hobby, geocaching, kan verkligen göra en både frusterad, irriterad men framförallt upphetsad. Det kan låta banalt, men känslan när man letat och letat och helt plötsligt ser den lilla burken är en speciell känsla. Jag började med denna skattsökning i juni och har sett diverse platser som vi aldrig skulle hittat till utan denna GPS-lek, många av de utlagda cacherna finns på platser som man vill visa upp för andra. Perfekt nöje när man är på semester med andra ord.
Bilden nedan är tagen på sonen när vi under lång tid hade slagits med myggen för att hitta ”skatten”, vid en plats som heter Kusbölehelvetet (en kanjonlik spricka i Jämtland). Vi var nästan beredda på att ge upp när sonen till slut fick syn på den genom att lägga sig på backen och kika under en träspång.

Onsdagstema

                             

8 kommentarer

  1. Det är väldigt spännande har jag förstått. Har ett par vänner som håller på och de kastar iväg sig direkt när de får reda på att det finns något i närområdet.

  2. Har haft tankar på det där med geocaching jag med, men det har bara stannat vid tankar än. Verkar vara jättespännande och häftigt när man hittar en :0)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *