Kortweekend i Stockholm med besök på Stockholms slott

Återigen en födelsedagspresent, denna gång från dottern. Vi lämnar Östersund med första flyget på lördagmorgon mot Stockholm. Hinner besöka den tillfälliga utställningen om Tutankhamun (blogginlägg kommer senare)

Middag äter vi efter rekommendation på restaurang Drottninghof, som ligger längs Drottninggatan. Vi väljer deras två rätters meny som består av Toast Skagen och Filet Mignon Black & White avslutade med en Friterad glass.  Supergott och fantastiskt bra pris.

2017-02-25 17.12.532017-02-25 17.33.52 2017-02-25 18.07.00

Huvudsyftet med resan är musikalen Book of Mormon på China teatern och jag måste säga att det är en av de bästa musikaler jag sett. Linus Wahlgen och Per Andersson är formidabla och det blir många skratt.

Söndagen tillbringar vi på Stockholms slott där vi vandrar i lugn och ro och ser på de vackra rummen innan vi avslutar med att utställningen Kungliga Brudklänningar. En otroligt trevlig utställning där audioguiden man fick låna gjorde den än mer sevärd.

2017-02-26 10.19.56

Det visade sig att samma dag var även resebloggerskan Rosita (Rositareser) där, som lagt upp fina bilder på sitt instagramkonto från sitt besök. Synd att vi inte stötte ihop, det är alltid roligt att träffa personen bakom bloggar man följer.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *