Gott nytt År

Nu skriver vi snart 2017 och jag hoppas att det nya året fylls med upplevelser av olika slag. Så här ser det ut så här länge.

Bokat

Redan den 1:a januari beger vi oss i väg på årets första resa. En två veckors roadtrip i Florida. När jag skriver detta inlägg undrar jag verkligen hur jag tänkte när jag bokade. Janari är årets värsta månad på jobbet om man som mig arbetar som ekonom. Nåja, jag vet vad jag har att göra när jag kommer hem! Mycket jobb blir det, men tack vare tidsomställningen och fantastiska arbetskamrater så kommer det garanterat att lösa sig.

Förhoppningsvis kommer vi även att tillbringa många härliga helger i vår vinteruppställda husvagn med skidåkning och härliga fjällturer.

I februari blir det konsert i Norrköping med Bruno och Peter, en fantastisk present som jag fick av våra underbara grannar. Kommer att bli fantastiskt.

Helgen därefter åker jag och dottern till Stockholm för att gå på musikal.

I slutet av maj beger vi oss till Krakow på en lång weekend, flyget är bokat och jag väljer mellan flera olika boendealternativ.

Crimetime på Gotland har jag velat åka allt sedan den startade för snart tre år sedan. Nu är biljetter, flyg och boende bokat så jag och en av mina väninnor kommer att tillbringa fyra härliga dagar i VIsby med mängder av upplevelser.

Fortfarande på önskefronten

Vi försöker planera in ytterligare en Gotlandsresa i sommar, närmare bestämt i slutet av augusti för att besöka vår hunds uppfödare och prova på att släppa hunden lös på ”hemmaplan”

Dessutom vill jag göra en fjällvandring, vi köpte ett nytt tält redan i höstas men fick aldrig möjlighet att prova det. I ärlighetens namn har vi inte ens packat upp det än, så vi får hoppas att alla pinnar finns. Allra högst på önskelistan står Jämtlandstriangeln, men vi får se om det blir en kortare vandring först.

Självklart hoppas jag på en höstresa också, om allt stämmer kanske vi lyckas hitta en prisvärd resa till någon Kanarieö eller varför inte satsa på Dubai eller Kap Verde.

Hur ser era planer för 2017 ut? Önskar er alla ett fantastisk Gott Nytt Reseår!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *