2:a resan Hölick

En kort semester i Hölick, Hornsborgslandet 3 mil öster om Hudiksvall. Denna gång fick våra två hundar följa med.
Vi åkte hemifrån på onsdagsmorgonen och ankom till Hölick vid 13-tiden. Det fanns gott om plats på campingen så det var inga större problem att hitta en plats. Denna gång hade vi även med förtältet som skulle provas för första gången. Uppsättningen gick väldigt fort och smidigt. Hundarna trivdes mycket bra speciellt med fönstrens höjd från golvet = fantastisk utsikt.

Vädret under vår korta vistelse var helt fantastiskt, solen sken från klarblå himmel hela tiden och vi tog många fina promenader runt Hornslandet.

Jag hade läst på lite innan och visste att det skulle finnas en fyr någonstans i närheten. Personalen på campingen visste inte var den låg, så vi fick leta oss fram på egen hand och lyckades hitta den.

Fredagen såg ut att medföra regn, så vi packade ihop förtältet lite snabbt och det visade sig att vi valde rätt dag för att resa hem. Vacumsystemet på campingen hade slutat att fungera, så inga toaletter var i bruk och det började lukta lite illa. En kort men härlig prövotur med hundarna som verkade uppskatta husvagnslivet lika mycket som oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *