Veckans fönster – Valfritt

Det är nästan svårare att välja bild när temat hos Susanne är valfritt, men efter lite velande så valde jag en bild från vår resa till New York sommaren 2010. Vi hade bokat in en guidad kvällscykeltur genom Manhattan som pågick i sex timmar. Det var en av resans absoluta höjdpunkter och vi fick se massor med intressanta delar av Manhattan. Lite nervös var vi att cykla genom denna stora stad, men de två guiderna vi hade var fantastiska och det kändes aldrig riktigt farligt. På veckans fönsterbild är det lördag vid midnatt och vi cyklar rakt genom Times Square. Åker ni till New York så ta chansen att cykla med guide (vi använde Bike the big Apple).

14 kommentarer

 1. Vilken härlig gatubild med många, många fönster! Den cykelturen måste ha varit en upplevelse! Skönt att se att cyklisterna har hjälm!

 2. Himmel vad spännande det låter !! …och vilken bild !! Känns nu nästan som om jag vore där.
  Har länge haft New Your i tankarna inför nästa resmål. Nu fick jag ju ännu mer lust att resa dit när jag ser din bild.
  Måste bara försöka övertala maken. Han vill helst till Asien dit vi brukar resa och att få honom att sätta sig på en cykel är nog lika svårt som att få mig att hoppa bungee jump. Fattar inte vad det är för fel med att cykla 😉
  Ha en skön helg Catharina !

 3. Vilken häftig upplevelse att cykla i NY! Och en riktigt häftig bild blev det… här var det minsann massor med fönster 🙂

 4. Härligt att se en sån häftig cykelbild från New York. Vilken grej, menar att få uppleva staden på cykel med trevligt sällskap. Sen alla dessa fönster!!!!! Snyggt fotat!

 5. Även om det är rörigt är det läckert! Snyggt fångat! En kompis till mig har varit där och han beskrev kartan så STOR när han vecklade ut den… Härligt ljus i bilden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *