Veckans fönster – flärdfullt

Veckans fönster hos Susanne gav mig återigen en hel del huvudbry. Jag som brukar älska att besöka diverse olika slott med massor av flärd hittade inte en endaste bild på ämnet. Till slut kom jag på att Monaco måste betraktas som flärdfyllt, så mitt bidrag till denna vecka blir en bild tagen med vy över Monaco bukten, bortse från min icke flärdfulla utstyrsel, lägg istället fokus på de lyxiga båtarna och husen bakom och det vackra ”fönstret” som jag står i.

12 kommentarer

  1. Jaaaa men självklart..Monaco är ju precis det rätta stället för stil o finess. Galet trevligt att se dig dessutom. Härligt härligt.

    Jag var i Monaco för ett antal år sedan men jag minns det som igår..Lyx-Yachterna i hamnen med eleganta bilar ombord..money money money..

  2. hmmm har du fotograferat dig själv där med fjärrutlösare 😉

    Absolut Monaco är flärd så det räcker och blir över – har varit där två gånger under 1990-talet – det får räcka.

  3. Kan det bli flärdfullare! Snyggt verkligen. Omgivningen ska vi ju inte ”tala om” glöm inte att om du kan ge mig telefonnr eller en länk till de som tillverkar sotare!

    Ha en fortsatt fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *