Veckans fönster – feministiskt

Missade helt förra veckans fönster, bloggen har återigen blivit liggande några veckor när en massa annat kommit i vägen. Men denna vecka hänger jag på Susannes fönster igen. Temat feministiskt passar perfekt till min bild som jag tog i Prag för ett år sedan. En kvinnostaty som satt på balkongräcket ovanför Café Kafka i centrala Prag.

Frågan är om det är en staty eller inte?!

2 kommentarer

  1. Susannes kommentar är vitsig.
    Kafkas inställning vet jag inget om, om han hade några åsikter om kvinnokamp eller kvinnor i allmänhet.
    Men filosofiskt lagd beläst man så kunde jag tänka mig att han skulle kunna vara positiv.
    Väldigt feminin gestalt där på räcket, ser ut som en dansare. Väldigt verklighetstrogen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *