Veckans fönster – Dimmigt

Åh, vad det känns skönt att ta sig tid och gå igenom gamla bilder för att kunna vara med på Veckans fönster hos Susanne igen, det var ett tag sedan sist.
 Veckans tema är dimmigt och då kan jag inte annat än tänka på London. Mycket riktigt, jag behövde inte söka länge förrän jag hittade en dimmig Londonbild. Den här tog vi i maj 2002 när vi för första gången åkte med London Eye, där dessvärre vädret definitivt inte var på rätt sida för att få fina översiktsbilder över London.

När jag sedan sökte vidare på Londonresorna så hittade jag ytterligare en bild som skulle kunna varit tagen samtidigt, men den är från november 2003 och föreställer, just det London Eye och ett dimmigt väder. Vi har med andra ord aldrig åkt London Eye i solsken.
Ha en riktigt skön och trevlig helg allesammans.

11 kommentarer

  1. Med det här dimmiga temat från Susanne är det ju ganska logiskt att börja leta bland londonbilderna! 🙂
    Du har hittat två perfekta representanter. Tredje gången gillt kanske det blir solsken?

  2. Men du har i alla fall åkt London Eye, och till och med två gånger, och det är nog en upplevelse trots dimman.

  3. Heh, vill man hitta dimmiga fönster måste London vara ”the place to be in”! Även om jag själv inte har upplevt Londondimman, bara sol den veckan i augusti för många år sedan. Verkligen häftigt att se stan så! Tack för tipset!

  4. Så kul med två så lika bilder fast från olika vinklar och olika tillfällen! Vi hade tur när vi åkte London Eye, strålande väder med magnifik utsikt, men inget att välja dimmiga fönster ifrån…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *