Veckans fönster – botaniskt

Susannes tema till veckans fönster är botaniskt. Eftersom regnet öser ner här idag så kändes det jobbigt att hitta ett botaniskt fönster här, så jag har återigen sökt igenom mitt bildarkiv, till slut hittade jag detta foto.

Massor av fönster omgärdade av grönska, det måste vara botaniskt nog. Bilden är från vår resa till Oxford hösten 2011 och tagen på en innergård på något av alla collages vi besökte.
Trevlig helg!

13 kommentarer

 1. Vad kul att se ett fönster just från Oxford.
  Jag och min man gjorde ett snabb stopp just där förra veckan på väg från Wales till Harwich.
  Stan var knöfull med blivande studenter med föräldrar då det alla college var öppna för visning.
  Tyvärr regnade det.
  Gilade verkligen stan med all dess historia, ungdomar osv!

 2. Såå snygga botaniska fönster med grön och vinröd växtlighet! Längesedan jag var i Oxford, minns knappt hur det såg ut.
  Ha en skön kväll!

 3. Jo, nog är det botaniskt. Och vackert dessutom. England är för mig ett outforskat område, det mesta av det i alla fall, och varje gång jag ser något så här vackert blir jag nyfiken. Dags att ta en resa dit och utforska det ordentlig?

 4. Otroligt vad slingrande/klättrande växter det var här dvs i massor. Och jag tänker på alla småkryp i dem. Undrar om byggnadens väggar ”far illa” av dessa klätterväxter.

 5. Tittar fascinerat på stammen i hörnan och som verkar vara ursprunget till all grönskan. En vriden och gammal stam, men ändå så otroligt kraftfull som kan forsla näring till alla blad. Och vilken vacker och välskött gräsmatta.

 6. Ser ju inte huset för all grönska ! Men desto fler fönster 😉 Tycker det är jättevackert med växtklädda fasader som dessa. De här har du verkligen fångat fint !

 7. Det är vackert med dessa inklädda hus, kan dock inte låta bli att undra hur fasaden mår. Fast här snackar vi gamla engelska stenhus, så de står nog pall. Snyggt!

 8. Hoppades att det skulle komma med just en bild som din bland de botaniska fönstren. Tack! Är omåttligt förtjust i den här sortens engelsk grönska uppåt väggarna 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *