Bortglömd husvagn

 

Det är alltid fascinerade att återbesöka ett ställe och i vårt fall så har vi besökt Agistri två gånger. Ofta fastnar man för något speciellt och vi har hittat en husvagn som vi nog inte skulle vilja bo i. Vi såg den första gången 2011 när vi besökte ön och den har nog sett sina bästa dagar, minst sagt bortglömd. Fönstret är väl egentligen det enda som fortfarande ser något så när helt ut.

Och så här såg den ut i när vi passerade samma gård 2013, fortfarande bortglömd, men med betydligt mer skräp runt omkring. Håller man på att göra i ordning den eller? Vi får se hur den ser ut när vi kommer tillbaka nästa gång. Då ska jag även försöka få med mer av omgivningen för den stod verkligen udda till. Man funderar hur den över huvud taget har hamnat där.

 

11 kommentarer

  1. Dösnygg bild! Perfekt för temat. Kanske är det som Susanne säger, någon finns där! Själv tänkte jag mer på bortglömda saker ihop med fönster.
    Ha en riktigt fin helg!

  2. Undrar om det är någon stackare som bor därinne, verkar inte vara den mest exemplariska platsen, men kanske bättre än inget. Gillar att du fångat detta och inte bara ”vanliga” turistbilder som många gör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *