Torsdagstema – I like

Mitt bidrag till Torsdagstemat I like blir denna gång en bild av lite reseinformation.
Något som jag verkligen älskar och som jag kan ägna många timmar åt är planering av resor. På lördag åker vi för första gången till Prag, så jag har studerat böcker, läst bloggar ochställt frågor på olika forum, så nu känner jag mig förberedd inför vår resa. Men om någon har besökt Prag och har tips om vad vi inte får missa och bra restauranger så är ni mer än välkomna att lämna en kommentar.

5 kommentarer

  1. Då ser jag fram emot din rapport när du kommer hem, jag ska dit i augusti! Ser att du skrivit om Rom, bäst att jag kikar in där också …

  2. Nu du kommer du att njuta hejdlöst av en vacker stad! Har varit där två gånger – en gång tidigt 1980-tal och så förra året. Helt olika städer fick jag uppleva fastän det var samma stad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *