The Inn at Cocoa Beach – underbart boende

Ibland är det verkligen slumpen som avgör vart vi hamnar när vi bokar våra boenden. Tanken var att vi skulle åka direkt från Daytona via Kennedy Space Center ner till Fort Lauderdale och stanna där våra resterande fyra dagar av vår semester. Men en dubbelbokning hade skett på boende i Fort Lauderdale så fick vi bara de tre sista nätterna där, vilket gjorde att vi tänkte om och hittade ett boende i Cocoa Beach för en natt istället.

IMG_2793
Bilparkeringen precis utanför rummen

Det visade sig vara väldigt lyckat och gjorde att vi inte behövde stressa oss igenom något av besöken. The Inn at Cocoa Beach låg etta på Tripadvisor och var precis så där mysigt och perfekt som man bara kunde drömma om, dessutom till en rimlig kostnad (vi betalade drygt 160$/rum inkl frukost).

IMG_2767
Badvakten håller precis på att göra kväll när vi kommer ner för en kort promenad längs stranden

IMGP4419

The Inn at Cocoa Beach ligger en bit söder om piren Cocoa Beach, men alldeles vid stranden. Vi hade balkonger med de klassiska gungstolarna och en fantastisk utsikt över pool och hav.

2017-01-11 16.07.13

Rummen var charmiga och frukosten väldigt bra. Dessutom serverade man vin och snacks en timme på eftermiddagen nere i foajen. Vi blev sittade där i närmare två timmar i en trevlig konversation med en man från Kanada som skulle ut på en kryssning och ett par från Kalifornien som precis köpt en egen semesterlägenhet i Cocoa. En av resans absolut trevligaste boende som rekommenderas mer än varmt och om jag någon gång åker över till Florida igen skulle jag mer än gärna tillbringa några dagar här.

IMG_2756
Vårt rum med en superskön säng
2017-01-12 07.26.41
Frukostmatsalen där vi blev serverade frukost på varsin bricka

En underbar vacker soluppgång bjöd hotellet på innan vi checkade ut för vidare avresa mot Kennedy Space Center och Fort Lauderdale.

IMGP4435

 

 

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *