Reseplanering – Budapest

Idag kom posten med två härliga First Class guider. Den ena vågar jag inte berätta om ännu, eftersom den handlar om min mans 50-års present och jag vill inte att han ännu ska få veta vart han ska åka.
Den andra handlar om Budapest, som vi åker till om knappt två veckor. Å, vad jag ser framemot den resan, jag älskar att upptäcka nya städer.
Vi kommer för första gången att prova använda oss av AirBnb och killen vi ska lägenhet av har skickat oss lite information och fixar även hämtning av oss på flyget. Ska bli riktigt spännande att se hur det fungerar.
Eftersom vi ”bara” kommer att vara borta tre dagar så kommer schemat att vara späckat, vi har bokat bord på Zeller Bistro som ligger etta på Tripadvisor, hoppas den är så bra som många recensenter skriver.
När vi besökte Prag förra våren tog vi en fantastisk guidad cykeltur med I like E-bike och eftersom de precis har öppnat i Budapest så kommer vi att testa deras ViewPoint tur även där.
Självklart kommer vi att besöka något av alla berömda bad, men förhoppningsvis hinner vi med en hel del flanerande också.
Om ni har tips på vad man inte får missa och vart/vad man bör äta så mottages alla tips tacksamt.
Nu ska jag unna mig några minuters vila och krypa ner i soffan och läsa i guideboken. Trevlig kväll!

En kommentar

  1. Budapest är en fantastiskt fin stad! Vi var där mitt i vintern med massor av snö. Fint då också, men säkert härligt nu på våren. Trevlig resa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *