Reflektion över mitt bloggande

Helgen som var tillbringade jag på en fantastisk kurs i reseskrivande. Kursen har fått mig att fundera över hur jag vill att min blogg ska se ut och förhoppningsvis kommer den att förändras till det bättre.
Tanken som jag har är att även fortsättningsvis vara med på diverse fotoutmaningar, men jag kommer att försöka använda bilder som på något vis är reserelaterade.
På kursen fick vi lära oss att skriva resereportage och även krönikor, så min tanke är att göra något inlägg varje vecka med resor som tema, antingen genom något jag läst eller som jag själv upplevt. Jag har en resa inplaneras i december så då ska jag prova skriva ett resereportage från den och publicera på bloggen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *