Nya objektiv och nya tankar

Beställde två nya fasta objektiv till min kamera i går och döm om min förvåning när de dök upp i brevlådan redan idag. När man bor som vi gör i Norrlands inland brukar posten oftast vilja ha minst tre dagar på sig, men inte denna gång. Hoppas att jag med hjälp av dessa objektiv får en kick till att börja fotografera mer igen.
Tankarna kring mitt bloggande och hur jag vill att bloggen ska vara utformad fortsätter, jag funderar på att varje månad ha ett tema i bloggen som på något sätt har med resande att göra. Det kan vara ett land, en stad eller något annat, om ni har några idéer så kom gärna med förslag. På detta sätt kommer mitt stora bildarkiv till användning och jag kan även passa på att skriva om resor och tips som jag vill dela med mig av.
Självklart kommer jag inte att hålla mig helt strikt till temat varje månad, det kan ju trots allt hända annat intressant som är värt att blogga om.

En liten tillbakablick från föregående års härliga vinter i Trillevallen
Eftersom jag hade turen att vinna te av Fiona på bloggen Scottish Moments, (en väldigt innehållsrik blogg med många fina bilder och tips om Skottland), så kommer april månadstema att vara Skottland.

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *