Närstudie av takläggare

Nu är vi tillbaka hemmavid efter några härliga dagar i Prag. Jag återkommer i bloggen med lite mer i aktagelser/upplevelser om någon dag (har 800 bilder att gå igenom), men tänkte delta även i dagens onsdagstema.
 Vid 7-tiden på morgonen i Prag både  måndag och tisdag vaknade vi av att det lät som det regnade, men när jag kikade ut genom gardinen såg jag dessa takläggare i färd med att byta takplattor. Jag vågade inte titta så länge eftersom det såg rejält farligt ut med tanke på att de inte hade några som helst säkerhetslinjer och långt ner till gatan (vi bodde på 4:e våningen). Så dessa modiga män i närstudie får bli mitt bidrag till dagens onsdagstema.

5 kommentarer

  1. Ja, jisses ! Inte är de lite våghalsiga där uppe på taket. Samma sak kan jag se här ibland. Tror inte att det är sant när det står en arbetare på sjätte våningen och spacklar eller vad som helst på en ynka liten balkong utan räcken. Inget säkerhetstänkande alls men så sker det ju lite olyckor titt som tätt. Men.. hoppsan, vad långrandig jag blev 😉 Fin bild du fångade sådär på morgon kvisten. ..och du har en del att göra nu med 800 bilder att gå igenom. Det kan ju vara riktigt kul bara man har tiden på sin sida. Ser fram emot att se flera bilder från Prag. Ha en skön fortsatt vecka !

  2. Farligt jobb men taket blir fint! Ingen dålig närstudie att kunna följa takläggarnas arbete redan från tidig morgon!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *