Edison Beach House

För flera år sedan när jag började längta efter att åka till Florida igen hittade jag ett hotell nere på Fort Myers Beach som låg precis vid stranden och såg helt perfekt ut. Kollade snabbt och det fanns lediga rum, men när jag började göra lite mer efterforskningar så såg jag att det hotellet låg mitt på Fort Myers Beach och med tanke på den ombyggnad av vägen som pågår och med de köer det orsakar så bestämde vi oss för att bo närmare Times Square och piren. Hittade via Tripadvisor Edison Beach House, som är ett litet lägenhetshotell med 24 lägenheter. Vi valde en tvårumslägenhet med  en liten balkong längst upp i det femvåningshöga huset.

IMG_2512

Lägenheten ligger i hörnet i en vinkel med ett mysigt burspråk som ger oss utsikt åt flera håll. Varje sovrum har sin egen toalett med dusch och köket sitter i hop med det lilla vardagsrummet. Här trivdes vi alldeles utmärkt under de tre nätter vi bodde här. Utsikten från balkongen och köket var fantastiskt och det var underbart att se byn vakna upp på morgonen.

2017-01-08 08.39.54-1
Kök och vardagsrum i ett
IMGP4309
Ett av sovrummen
2017-01-06 10.51.10
Utsikt från balkongen mot piren
IMGP4332
Utsikt mot bron över till Fort Myers

Prisvärd lägenhetshotell, vi betalde ca 3.000 kr/natt för 2-rumslägenheten 501A. Om jag åker tillbaka till Fort Myers Beach så kommer jag definitivt att bo här igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *