April – Skottland

Som jag tidigare nämnt så har jag bestämt mig för försöka ha ett reserelaterat tema i bloggen varje månad och på detta sätt kunna berätta om resor som vi gjort tidigare genom och åren och få möjlighet att gå igenom mitt enormt stora fotoarkiv.


Valet av månadens tema Skottland fick jag när jag hade turen att vinna te på Fionas fina hemsida om Skottland, Scottishmoments. Teet som kom förra veckan låg i en vacker förpackning och smakade gudomligt. Tänk att sitta på en härlig bänk och blicka ut över de skotska hedarna och njuta av ett gott te.

Vi har gjort en resa till Skottland och det var juni 2008, förutom vår familj så följde även våra grannar med. Så totalt var vi 4 vuxna, 4 tonåringar och en liten grabb på 2 år som åkte med Ryanair till Glasgow och därifrån vidare med hyrbil till lägenheterna som vi hyrt strax utanför Linlithgow.
Så häng med mig på min tillbaka blick till Skottland och kom gärna med tips och idéer på temat, för vi kommer definitivt att åka tillbaka inom en inte alltför avlägsen framtid.

Hur teet smakade? Alldeles underbart!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *